Τι είναι το ThetaHealing®;

Τι είναι το ThetaHealing®;

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια παγκοσμίως γνωστή θεραπευτική μέθοδος που δημιούργησε η Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της πορείας πάνω στην υγεία της.

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια τεχνική διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας – δεν αφορά μια θρησκεία, αλλά ειναι αποδεκτή από όλους – με σκοπό να πλησιάσουμε τον Δημιουργό.

Πρόκειται για μια μέθοδο για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα που σας επιτρέπει να καθαρίζετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή σας με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνουμε. Μέσω του διαλογισμού και της προσευχής, η τεχνική ThetaHealing® δημιουργεί έναν θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing® διδάσκεται στους θεραπευτές, πάντοτε ότι χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη συμβατική ιατρική. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τη δική του φυσική διαίσθησή, βασιζόμενος στην άνευ όρων αγάπη του Δημιουργού Όλων των Όσων υπάρχουν, όπου αυτή ουσιαστικά κάνει την πραγματική «δουλειά».

Η συνέδρια μπορεί να επιφέρει αυθόρμητη σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Η φιλοσοφία μας είναι να ζούμε, να εκπαιδεύουμε και να προπονούμε τους άλλους πώς να επιτύχουν μια καλύτερη ζωή μέσα από την καθαρή ουσία της αγάπης. Αυτή η τεχνική μας επιτρέπει να συνεργαστούμε με τον Δημιουργό για να βοηθήσουμε στην επίτευξη αρμονίας στο μυαλό, στο σώμα και σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Χρησιμοποιώντας αυτή την έννοια, η θεραπευτρια Ζηζή Πατεράκη χρησιμοποιεί την τεχνική του διαλογισμού για να συνδεθεί με μια υψηλότερη πνευματική δύναμη από την δική σας πεποίθηση και παρατηρεί μια αλλαγή να συμβαίνει όπως έχει ζητηθεί από τον θεραπευόμενο μέσα από την διερεύνηση που έχει προηγηθεί με τις ερωτήσεις. Ουσιαστικά θα λέγαμε ότι λαμβάνετε μέρος σε μια “ενεργειακή ψυχοθεραπεία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *